JUGOSLÁVSKÁ FAZOLOVÁ POLÉVKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 200 g bílých fazolí, 40 g slaniny, 1 cibule, 4 rajčata, 4 lžíce rajčatového protlaku, sůl, pepř 2 lžíce polévkového koření, 2 lžíce neslazeného kondenzovaného mléka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Fazole propláchneme a necháme přes noc namočené. Druhý den je uvaříme doměkka. Slaninu rozkrájíme na proužky a rozpustíme. Přidáme cibuli rozkrájenou na plátky a rozebranou na kroužky a osmažíme. Rajčata rozkrájíme na malé kousky a spolu s protlakem, polévkovým kořením a pepřem podusíme na cibuli. Potom vlijeme k uvařeným fazolím a dochutíme kondenzovaným mlékem.



JUGOSLÁVSKÁ FAZOLOVÁ POLÉVKA. JUGOSLÁVSKÁ FAZOLOVÁ POLÉVKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1375 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz